Vårt regelverk

Husk å sette deg inn i gjeldende regelverk. Her kan du holde deg oppdatert med rundskriv, sirkulærbrev, forretningsregler og auksjonsregelverk.

Rundskriv

Rundskriv beskriver Surofis detaljerte regelverk på ulike områder, og er et supplement til forretningsreglene. Her finner du alle gjeldende rundskriv, samt arkiv med utgåtte rundskriv.

Sirkulærbrev

Mens forretningsreglene tar for seg generelle salgsvilkår, finner du mer utfyllende og aktuelle bestemmelser i våre sirkulærbrev. Se gjeldende sirkulærbrev og arkiv i oversikten nedenfor.

Forretningsregler

Forretningsreglene tar for seg de sentrale salgsvilkårene for landing og førstehåndsomsetning av fangst gjennom, eller med godkjenning av, Surofi. Utfyllende bestemmelser finner du i rundskriv og sirkulærbrev. 

Auksjonsregelverk

Her finner du det du trenger å vite om vårt auksjonsregelverk. Lær mer om alt fra innmelding og lossing – til salgsbekreftelse.

Reklamasjonsregelverk

Reklamasjon er et forhold mellom kjøper og leverandør, og vi i Surofi er ikke en part i dette. Mer informasjon om vårt reklamasjonsregelverk finner du nedenfor.