CatchSign

Med CatchSign-appen kan du enkelt signere fiskesedlene elektronisk, og se alle signerte sedler. Trenger du å opprette ny bruker? Se informasjon under her.

Slik oppretter du bruker i CatchSign

Følg disse stegene for å opprette bruker i appen CatchSign. Vil du har mer detaljert forklaring og lære mer om funksjonene i appen? Se instruksjonsfilmen under.

Trenger du hjelp?

Ønsker du at vi hjelper deg med å opprette bruker? Ta en telefon til oss.

Signerer du med bruker opprettet via Min Side er brukernavnet ditt satt sammen av fødselsdatoen og tre bokstaver fra både fornavn (F) og etternavn (E) på dette formatet DDMMÅÅEEEFFF.

Har du glemt passordet? Opprett et nytt ved hjelp av glemt passord-funksjonen i appen eller på Min Side hos oss i Surofi.

Steg 1: Last ned app

Last ned appen CatchSign via AppStore eller GooglePlay. Åpne appen, og logg inn ved å bruke ditt brukernavn og passord. Se Steg 2 om du ikke har brukernavn og passord.

Steg 2: Brukernavn og passord

Om du ikke allerede har brukernavn og passord til CatchSign appen må du opprette dette på Min Side under Administrasjon > Ny signeringsbruker.

Om du ikke har en brukeravtale med Surofi for å få tilgang til Min Side, kan du søke om det ved å fylle ut brukeravtale skjemaet her.

Steg 3: Vilkår og kontaktinformasjon

Etter innlogging må du godta brukervilkårene og verifiser kontaktinformasjonen din. Her taster du inn mobilnummer og e-postadresse.

Steg 4: Verifiser din bruker

Du mottar en SMS-kode som skal tastes inn for å verifisere brukeren, og dermed får du mulighet til å lage en egen PIN-kode eller aktivere FaceID for å sikre trygg bruk av appen.