Kjøp fangst gjennom Surofi

Surofi formidler fisk fra fiskere i hele regionen og her finner du alle kommende auksjoner. Har du ikke brukeravtale med Surofi? Se mer informasjon nedenfor.

Dette må du gjøre for å handle

Husk at du må registrere deg som kjøper hos Fiskeridirektoratet før du kan bli bruker og deretter handle på våre auksjoner.

Vi i Surofi får beskjed når du er registrert og gir deg et eget kjøpernummer hos oss. Først da kan vi opprette en brukeravtale som signeres av daglig leder i selskapet ditt. Med brukeravtale får du også tilgang til Min Side.

Bli bruker

Alle som skal kjøpe fisk gjennom Surofi sine auksjoner må ha en brukeravtale. Før du kan bli bruker, må du registrere deg hos Fiskeridirektoratet.

CatchSign

Med CatchSign-appen kan du enkelt signere fiskesedlene elektronisk, og se alle signerte sedler.

Kommende auksjoner

Auksjonsdata blir oppdatert på nettsiden jevnlig, med forbehold om feil og forsinkelser. Vi anbefaler å logge inn på Min Side for å få tilgang til oppdaterte data.
Ingen auksjoner er langt ut for øyeblikket.
Auksjon: -
Budfrist: -
Landingssted : -
Fartøy: -
Redskap: -
Produkt
Emballasje
Kvantum
-
-
-

Logg inn på Min Side for å kjøpe fisk og se dagens fullførte auksjoner i vårt auksjonssystem.
Oppdaterte fangstdata får du oversikt over innmeldt og innlevert fisk som ennå ikke har blitt lagt ut på auksjon.

Surofi webauksjon

Surofi har et eget auksjonssystem som gjør det enkelt å kjøpe og selge fisk. Har du bruker allerede, kan du logge inn under.

Auksjonsregelverk

Vi oppfordrer alle som skal handle å sette seg inn i gjeldende regelverk. Her finner du alt du trenger å vite når du skal handle fisk og skalldyr på auksjon gjennom Surofi.

Referansepriser

Vi oppdaterer referanseprisene hver dag. Dermed kan du alltid sjekke hva som er gjeldende referansepris på ulike sorteringer fisk og skalldyr.